ЗИМЕН УНИВЕРСИТЕТ '2017
 
ПРАВО И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Изтегли заявките за участие RAR
  • ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
ЗИМЕН УНИВЕРСИТЕТ - Национални зимни студентски игри се организира от Национално представителство на студентските съвети в Република България. Спортната програма на проекта се организира от Асоциация за университетски спорт „Академик" (АУСА).
Зимен университет е социален проект, целящ да създаде условия за изграждане на активния диалог между студентските общности на висшите училища, посредством участието им в обучения, семинари, спортни и културни събития, обединявайки ги да работят заедно за развитието на масовия студентски спорт, образованието и междукултурните ценности. Събитието ще се проведе в курортен комплекс "Боровец" от 12 до 16 Март 2017 г.
Цели на проявата също така са: популяризирането зимните спортове сред студентите; стимулиране на  младите хора за пълноценно и здравословно прекарване на свободното време чрез спорт и туризъм;  привличане на по-голям брой студенти, активно занимаващи се със спорт в свободното си време и привличане на студенти към Университетските спортни клубове за участие в междууниверситетски спортни състезания. 
Право на участие имат всички делегации от Висшите училища, подали формуляр А1 в срок до 05 март 2017 година и заплатили такса участие в срок до 06 март 2017 година.
Заявки за участие се приемат с надлежно попълнени формуляри А1 и В1 на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  
Преди провеждане на техническата конференция всеки ръководител на делегация трябва да представи в центъра за акредитация и пред делегата на НПСС и АУСА следните документи за всеки един състезател:
- лична карта;
- студентска книжка или уверение от висшето училище на участниците;
- периодичен медицински преглед (копие);
- предсъстезателен медицински преглед (оригинал);
- застраховка злополука при практикуване на спорт (копие);
- планинска застраховка.
 
Ръководителят на делегацията представя следните документи за всички официални лица в делегацията:
- лична карта;
- списък на официалните лица в делегацията и оригинала на предварително изпратените формуляри А1 и B1;
- оригинал на платежното нареждане за преведената такса участие;
 
Максималният брой на официални лица в състава на делегацията, участваща в ЗИМЕН УНИВЕРСИТЕТ '2017 - Национални зимни студентски игри трябва да бъде:
до 5 състезатели 3 официални
  6 – 10 5
  11 – 20 11
  21 – 30 16
  31 – 40 21
над 41 + 5 официални за всеки 10 състезатели

В случай, че висше училище желае да акредитира по-голям брой официални лица от допустимото, то това трябва да бъде упоменато към крайния срок на подаване на количествената заявка. Всички официални лица, акредитирани над допустимата бройка, заплащат сума утвърдена от НПСС.

  • ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ
НПСС осигурява хотелско настаняване и трикратно хранене в хотел „Рила” в стая за 3 или 4 лица. Храненето е на блок маса с разнообразие от салати, месни и безмесни ястия. Цената включва ползване на закрит басейн и джакузи, Wi-Fi интернет в лобито на хотела, туристически данък, хотелска застраховка. Хотелът разполага с безплатен открит паркинг при наличие на свободни места при пристигане на туристите.
Такса участие:
  • Пакет 265 лева за четири (4) нощувки.
  • Пакет 290 лева - за единична стая за четири (4) нощувки.
Таксата участие следва да бъде преведена не по-късно от 06 март 2017 година по сметката на Национално представителство на студентските съвети. НПСС си запазва правото да не взема под внимание заявките за участие в състезанията на висши училища, които не са заплатили таксите в срок. Настаняване на делегациите, които не са заплатили в срок няма да се провежда.
  • БАНКОВА ИНФОРМАЦИЯ
Получател: Национално представителство на студентските съвети /НПСС/
БАНКА: Инвестбанк АД
IBAN: BG29IORT73801036638400
BIC: IORTBGSF
Основание: Зимен университет 2017
 
НПСС и АУС договаря с Бороспорт АД преференциални цени за лифт карти и оборудване за тренировки и състезанията. Цените на картите са както следва:
1. Дневна лифт карта - 35,00 лева
2. Полудневна лифт карта - 20,00 лева
3. Лифт карта за нощно каране – 22,00 лева
4. Лифт карта в дните на състезанията 14 - 15.03.2017г. - 10,00 лева – Лифт ЯСТРЕБЕЦ ЕКСПРЕС.

* Организаторът запазва правото да прави промени по наредбата и програмата на събитието, за което уведомява ръководителите на делегации.
* Участниците следва да спазват добрите нрави и общите условия за престой в хотела. Организаторите имат право да отстранят делегация от участие в проекта в случай, че същата има непристойно поведение, нарушават обществения ред или наредбата за провеждане на събитието.

Сайт на проекта: www.winter.npss.bg
FB: www.facebook.com/wu.npss
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Организатор

Студент на годината

Летен университет

Младежка медия

НПСС

Спорт Тото